De website is weer online!!

Na meer dan een maand technische problemen is de site eindelijk weer bruikbaar. Hiervoor moest de technische webmaster van Tibrag flink aan de slag, maar uiteindelijk heeft hij het database probleem weten op te lossen.

Mochten bezoekers van deze website nog verbeterpunten zien, dan zijn deze aan te geven in een mailtje via onze nieuwe contact pagina.
Dan zullen wij kijken of deze verbeterpunten kunnen worden verwerkt in de Tibrag site.

rimboejacht

Beste Welpengroep,
Wat gezellig dat jullie dit jaar mee willen doen aan Rimboejacht 2017. Nog even en dan is het zover! We zijn druk bezig om de puntjes op de bekende i te zetten.

Tot zover weten jullie wat het thema inhoudt en waar het dit jaar gehouden wordt.
Met de brief willen jullie nog wat meer informatie geven over de dag zelf.

Het Spel
Om een beetje beeld te creëren bij het thema spel, leggen we het spel in grote lijnen even uit:
Elke groep mag een stuk grond in het bos gaan claimen en hun vlag daar neer zetten. Jullie mogen hier je fort bouwen. In het bos liggen goudstukken/klompen verstopt. Elke groep moet zoveel mogelijk goud zien te vinden en naar hun fort brengen. Alle spelers hebben wollen draadjes om als leven ( elke groep krijgt van ons een kleur wol, levens worden zichtbaar om de bovenarm geknoopt) De groepen mogen goud van elkaar stelen door de levens af te pakken, Ben je je leven kwijt dan moet je het goud wat je bij je hebt aan de ander geven en een nieuw leven halen in je fort. Ze mogen ook het goud uit elkaars fort stelen. Het is dus zaak om je goud goed te verstoppen in je fort. En enkele verdedigers in je fort achter te laten. Als de aanvaller zijn leven verliest moet hij terug naar zijn eigen fort.

In het bos lopen ook nog indianen rond die het goud af kunnen pakken of willen dobbelen. Gooit de indiaan het hoogst dan krijgt die het goud, gooit de indiaan het laagst dan geeft de indiaan het goud.

Materiaal meenemen
Het spel hebben we nu een klein beetje uitgelegd. Zo als jullie gelezen hebben moeten jullie een fort maken. Jullie fort moet herkenbaar zijn doormiddel van een vlag. Deze vlag gaan jullie die middag maken, maar jullie moeten zelf een laken, kussensloop of iets anders meenemen.

Let op! Neem iets mee waar je op mag tekenen.

Als jullie willen mogen jullie ook zelf dingetjes meenemen om jullie fort er nog stoerder of leuker eruit te laten zien.

Waar Parkeren?
De auto’s kunnen geparkeerd worden op het parkeerplein van het bedrijf ‘Antea’. Bij de BP-tocht is deze parkeerplaats ook gebruikt.

Adres: Brouwerslaan 22, Heerenveen
Let op! Brouwerslaan 22 is een woonhuis, als je een stukje verder rijdt dan heb je het parkeerplein aan de linkerkant.

Tijd
Jullie kunnen als groep je aanmelden om 13:00 uur. Om 13:30 start de opening en rond 16:00 hopen we de dag af te ronden met jullie.

Mochten er nog vragen zijn, laat het ons weten.

We zien jullie op 20 mei in Heerenveen!

De Rimboejacht organisatie
Route naar Parkeerplaats

De Brouwerslaan is één richtingsverkeer. Via de Kon. Julianaweg kun je de Brouwerslaan inslaan.
Als je langs het woonhuis bent gereden zit de parkeerplaats aan de linkerkant.

Wandel route

Wilde Vaart

Goedenavond,

De opkomst van de Wilde vaart staat vanavond in het teken van het maken en vullen van deze website. Hopelijk kan straks iedereen genieten van deze site